Пищевая промышленность Бехруз ник

صنايع غذايي بهروزنيك در سال 1356 كار خود را آغاز كرد . اين كارخانه در يك منطقه صنعتي و در كيلومتر 15 جاده كرج قزوين قراردارد . كل مساحت آن حدود 20 هزار متر مربع بوده كه قريب 5 هزار متر مربع را سالن هاي توليد ، ساختمان اداري ، انبارهاي مواد اوليه ، سردخانه ها و مركز تحقيقات به خود اختصاص داده . تعداد كل كاركنان اين واحد در فصل توليد حدود 250 نفر است كه تقسيم بندي آنان بر اساس ميزان تحصيلات شامل كارشناس تا دكترا 31 نفر فوق ديپلم و ديپلم 43 نفر و بقيه زير ديپلم است . توليدات شركت صنايع غذايي بهروز نيك در حال حاضر رب گوجه فرنگي، انواع سس، كنسروجات ، انواع شور، ترشي، انواع مربا، آبليمو و….است.

این شرکت در اواسط سال 1390 به گروه دیگری از سرمایه گذاران و علاقه مندان به تولید واگذار شد تا در عرصه تولید با نوآوری بیشتر پاسخگوی نیاز مشتریان داخلی و بازارهای جهانی باشد. سر انجام در سال 1391 پس از اتمام مراحل انتقال مالکیت اتمام پذیرفت و گروه جدید هدایت این مجموعه بزرگ را عهده دار گشتند.

همت همدلي كاركنان تلاشگر اين واحد با مديريت علاقمند و خدمتگذار ، موجب شد با وجود حضور صنايع صاحب نام و با سابقه بتواند سهم مناسبي از بازار فروش را به خود اختصاص دهد.چندانكه در حال حاضر ” بهروز ” با لطف خداي بزرگ ، در سايه كوششهاي پيگير همكاران و تشويق و حمايت خريداران گرامي ، جايگاه مناسبي را يافته و همواره در صدد است با عرضه فرآورده هايي با تنوع بيشتر و كيفيت بهتر در جهت جلب رضايت عموم بويژه مصرف كنندگان ارجمند گام بردارد . اين واحد توليدي موفق به اخذ كليه پروانه هاي قانوني مورد نياز ( پروانه تشويقي ) گرديده است و در حال حاضر بغير از پروانه هاي تاسيس و بهره برداري داراي 55 پروانه ساخت است كه در فصول مختلف كليه محصولات داراي پروانه ساخت را توليد و به بازار مصرف عرضه مينمايد
در اين واحد توليدي خريد مواد اوليه از طريق واحد تداركات با نظارت آزمايشگاه كنترل كيفي صورت ميگيرد و در كليه مديريتهاي تحت پوشش اين شركت نظارت دقيق بركيفيت محصول محسوس است .

نظر به اهميت افزايش كيفيت و توليد فرآورده هاي جديد، تلاشهاي اين شركت منجر به صدور نخستين پروانه واحد “تحقيق توسعه” از سوي وزارت محترم صنايع بنام “بهروز” شد. مركز تحقيقات صنايع غذايي ايران ( بهروز ) از سال 1370 كار خود را آغار نمود ،
تا كنون موفقيت هاي ارزشمندي داشته است از جمله : دريافت پروانه آكروديته آزمايشگاهي از استاندارد ، دريافت پروانه صلاحيت نمايندگي كالج بين المللي كانادا ، تحقيق براي حذف مواد مضر شيميايي نگهدارنده از فرآورده رب گوجه فرنگي ، توليد نهال صنعتي براي نخستين بار در كشور، حذف اسانس هاي شيميايي خارجي با جايگزيني مواد طبيعي گياهي ، همكاري با موسسه استاندارد در تدوين آيين نامه ها و ضوابط استانداردهاي جديد و اجراي پروژه هاي متعدد علمي.
يكي ديگر از فعاليت هاي مركز تحقيقات ، راه اندازي نخستين شبكه تخصصي اطلاع رساني صنايع غذايي برروي شبكه اينتر نت با نام “ايران فود”است كه از اين طريق بيش از 150 ميليون مخاطب در سراسر جهان قادر خواهند بود تازه ترين اخبار و اطلاعات از صنعت غذاي كشورمان را دريافت دارند. هدف از تاسيس شبكه اطلاع رساني ايران فود، بالابردن سطح اطلاع رساني در بخش صنعت غذا و افزايش سهم كشورمان در بازار جهاني مواد غذايي است كه با استفاده از فن آوري نوين ، محدوديت ها و موانع روشهاي سنتي بازار يابي را شكسته است و اطلاعات مورد نياز را به صورت متمركز و تخصصي در اختيار علاقه مندان داخلي وخارجي قرار مي دهد . نشاني و اسامي واحد ها و شركت هاي خدماتي صنعت غذا ، نوع و ظرفيت توليد آنها ، فهرست پايان نامه هاي دانشجويان رشته صنايع غذايي دانشگاههاي كشور برگزاري انجمن هاي تخصصي ، معرفي محصولات غذايي ايران اخبار صنعت غذا ، اطلاعات مربوط به نمايشگاههاي عمومي و تخصصي غذايي داخلي و خارجي و… از جمله خدماتي است كه شبكه “ايران فود” ارائه مي دهد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *